"Ajped 3G" na tržištu od 30. aprila

Bez autora
Apr 21 2010

Američki tehnološki gigant "Epl" objavio je da će 30. aprila klijentima u SAD isporučiti prve primerke 3G verzije svog tabličnog (mini-prenosivog) računara "ajped" (iPad). Od tog datuma će se, saopštila je kompanija, "ajped 3G" prodavati i u "Eplovim" prodavnicama "Epl stor".Telekomunikacioni operater AT&T će, istovremeno, ponuditi korisnicima "ajpeda 3G" mogućnost kupovine 250 megabajta podataka za 14,99 dolara mesečno, kao i kupovinu neograničene količine podataka za 29,99 dolara mesečno. "Ajped 3G" će obezbeđivati pristup 3G mreži preko specijalne mikro SIM kartice.

"Ajped 3G" na tržištu od 30. aprilaAmerički tehnološki gigant "Epl" objavio je da će 30. aprila klijentima u SAD isporučiti prve primerke 3G verzije svog tabličnog (mini-prenosivog) računara "ajped" (iPad) .

Od tog datuma će se, saopštila je kompanija, "ajped 3G" prodavati i u "Eplovim" prodavnicama "Epl stor", objavljeno je na veb sajtu www.zdnet.fr.

Telekomunikacioni operater AT&T će, istovremeno, ponuditi korisnicima "ajpeda 3G" mogućnost kupovine 250 megabajta podataka za 14,99 dolara mesečno, kao i kupovinu neograničene količine podataka za 29,99 dolara mesečno.

"Ajped 3G" će obezbeđivati pristup 3G mreži preko specijalne mikro SIM kartice.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik